Køb poker bøger og bliv en succesfuld pokerspiller

Da jeg i lang tid gerne ville optimere mit poker spil, besluttede jeg mig derfor at købe nogle poker bøger, så jeg dermed kunne blive den bedste i min vennekreds og få større succes i online poker turneringer.

Jeg har lige siden jeg kan huske altid været fascineret af poker. Poker er nemlig gået hen og blevet min primære hobby og beskæftigelse når jeg ikke er på arbejde. Jeg har i lang tid haft det sjovt med at spille poker med mine venner i weekenden, hvor vi altid har spillet for sjovt da vi blev enige om at hvis vi begyndte at involvere penge i spillet, ville vi hurtigt blive uvenner.Maverick poker 2

Et fascinerende psykisk spil

Derfor har jeg også kun spillet poker for sjovt når jeg spiller på internettet, det er nemlig ikke de store pengepræmier der fascinerer mig ved spillet men snarer det at være den bedste til noget, samt den måde hvorpå det handler om at man skal kunne være i stand til at aflæse sine modspillere på deres kropsprog og adfærd, gør det til et fascinerende psykisk spil, hvor kun det klogeste og bedste kan vinde.

Min helt store fascination for poker og poker bøger begyndte faktisk meget uskyldigt med at jeg så en film som hedder ”Maverick” hvor Mel Gibson og Jodie Foster har hovedrollerne, hvori Mel Gibson karakter prøver at indsamle nok penge til at deltage i en stor poker turnering. En film som jeg varmt kan anbefale, og det er da også gået hen og blevet en af mine ynglings film.

Stor konkurrencementalitet i poker verdenen

Der hersker en enormt stor konkurrencementalitet i poker verdenen, og man skal virkelig kunne alle spillet regler, facetter, og strategier for at virkelig kunne blive en af de bedre poker spillere.  Derfor valgte jeg at købe et par poker bøger for at optimere mit spil både online og med vennerne i den populære pokervariant som er kendt under navnet ”No Limit Hold’em”.

Da er nemlig stor forskel på at spille poker på nettet eller være fysisk tilstede sammen med andre og spillet poker, hvilket var den primære grund til at jeg valgte at købe forskellige slags poker bøger, hvoraf den ene af dem hed ”Bogen om Online Poker”, som er en god guide til at lære alt om online poker hvor man bl.a. kan lære at undgå at lave kostbare begynderfejl.

Poker bøger skrevet af Dan Harrington

De andre poker bøger jeg købte var bl.a. ”Harrington on Cash games”, vol 1 og 2 da denne serie af poker bøger er skrevet af selveste Dan Harrington ham selv. For dem er jer der måske ikke er så bekendt med de store poker stjerner, så kan jeg fortælle jer at Dan Harrington er en tidligere verdensmester i poker, og han har vundet over seks millioner dollars i poker turneringer som poker spiller.  Så hvis der var nogle poker bøger som jeg absolut burde købe for at forstå alt omkring poker, så burde det være Dan Harrington poker bøger.

Derfor venter jeg så nu bare anspændt på at jeg skal modtage mine poker bøger, så jeg kan gå i gang med at læse og terpe strategier, så jeg kan blive en succesfuld og bedre poker spiller.

Der er lukket for kommentarer.