Alle har brug for en låsesmed

Alle har brug for en låsesmed og det gælder også mig. Da jeg for nylig blev flyttede ind i min nye lejelighed på Nørrebro så ville jeg gerne tage mig nogle ekstra foranstaltninger, da min lejelighed ligger på stueetagen. Derfor ringede jeg til min lokale låsesmed på Nørrebro, som kunne hjælpe mig med dette. Jeg er meget glad for at bo på Nørrebro da jeg er så tæt på alting, men som alle ved er København og omegn meget udsat for mulige indbrud.

home_1_00

Vinduet er tyvens favorit indgang

Vi blev hurtigt enige om at der skulle nogle hapser på mine vinduer ved altanen og køkkenvinduerne, da disse var de mest udsatte vinduer i lejeligheden, og som mange jo nok ved er vinduer en indbrudstyv favorit indgang da disse er nemmest at lukke op. Derudover fik jeg sat min dør helt ind til karmen, så den blev svære at sparke op, herudover fik jeg også sat en ekstra lås på min hoveddør. Låsesmeden gjorde et godt stykke arbejde, og jeg kan varmt anbefale ham til andre.

Hvis du gerne vil have nogle gode råd til hvordan du kan forebygge et indbrud i dit hjem så klik her.

Der er lukket for kommentarer.