De sjove og lærerige pusle spil fra Wasgij

1254879_36460671

Jeg har i lang tid prøvet at finde en indendørs aktivitet jeg kunne lave sammen med mine to børn på henholdsvis fire og seks år, da vi ofte bruger meget tid i weekenderne på at være udenfor på legepladsen, den lokale park, svømmehallen, tage i zoologisk have eller hvad man nu ellers kan finde på.

Da vi helst gerne vil bruge weekenderne på at lave en fysisk aktivitet og helst også gerne være udenfor da det altid er ret at være ude i naturen sammen med familien. Dog har jeg som sagt prøvet at finde en indendørs aktivitet som jeg kunne lave sammen med børnene i hverdagene da jeg og min kone er på arbejde og derfor er rimelig trætte når vi kommer hjem, hvorefter vi så skal handle ind, lave mad, og vaske op.

Et spil til hverdagene

Derfor er det meget sjældent at vi orker at tage børnene med udenfor i parken og spille fodbold på en mandag. Dette betød dog ikke at vi ikke ville bruge tid sammen med vores børn i hverdagene, men blot at vi gerne ville lave noget lidt mindre fysisk krævende og i stedet for noget mere stillesiddende som man roligt kunne koncentrere sig om, samtidig med at man selvfølgelig stadigvæk har det sjovt.

Jeg funderede meget over hvilken aktivitet det skulle være da der i dag er jo så mange valgmuligheder hvad angår indendørsaktiviteter, jeg og min kone var i forvejen skeptiske overfor at lade vores børn spille videospil i så ung en alder, der vi gerne ville have at det skulle være en aktivitet hvor man brugte fantasien, hjernen, og måske endda var lærerigt.

Det udfordrende pusle spil fra Wasgij

Derfor en dag jeg tilfældigt surfede rundt på nettet faldt jeg over en webshop som udelukkende solgte pusle spil, og som havde et helt fantastisk sortiment af forskellige slags pusle spil, som ikke blot så helt fabelagtige ud, men også så ud til at være rigtigt krævende og sjovt. Børn kan nemlig få en hel del ud af at lægge pusle spil, da det bl.a. hjælper dem med at fremme deres finmotorik, hukommelse, og koncentrationsevne. Hvis du gerne vil vide mere om de fordele der er for børn ved at lægge pusle spil, kan du klikke her.

Især mærket Wasgij, så meget udfordrende ud, ideen med Wasgij er nemlig at det billede du ser på æsken kun giver nogle ledetråde til pusle spillets motiv. Wasgij hvis du ikke allerede har bemærket det er det engelske ord for ”jigsaw” stavet bagfra. Derfor besluttede jeg mig for at købe et par pusle spil, som jeg og mine børn kunne hygge os med. ”Christmas Carol”, ”Splashing Around”, ”Road Trip”, og ”Happy Holidays” blev de pusle spil som jeg købte, da de så virkelige sjove og farverige ud.

61LsQaooVuL._SX300_

 Lærerigt og sjovt

Efter kun to dages ventetid fik jeg så endelig mine pusle spil, som jeg måske ligefrem glædet mig mere til end mine børn. Da vi så havde få leveret pusle spillene, gik jeg og børnene straks i gang med at lægge pusle spillet, hvor vi valgte Road Trip som det første pusle spil vi gik i gang med at lægge, og det tog virkelig sin tid kan jeg roligt sige. Dog kunne jeg hurtigt fornemme at børnene havde det rigtigt sjovt med pusle spillet, da de fik en fornemmelse af succes for hver gang de havde lagt et pusle spil rigtigt. Efter et par timer blev vi dog endelig færdige og, vi valgte endda at lade pusle spillet stå på gulvet i et par dage, da vi var så stolte over at have lagt det.

Hvis du derfor går og funderer over hvilket indendørsaktivitet du kan lave sammen med dine børn så vil jeg helt klart foreslå at du køber Wasgij puslespil, for at få en sjov og lærerig legetime eller to med dine børn.

Der er lukket for kommentarer.