Der var dengang, hvor vi fik nyt tag

nyt tagMen historien starter et andet sted.

Min kæreste og jeg havde netop købt vores første større ejendom – en stor, hvidkalket patriciervilla ude i en forstad til København. Inden vi fandt vores hvidkalket drømmevilla havde vi okset rundt hver weekend for at se på mulige bud på vores fremtidige bolig. Næsten et halvt år havde vi ikke på noget tidspunkt set en bolig, som vi bare rigtig gerne ville købe. Den rigtige mavefornemmelse udeblev i hvert fald. Indtil en forårsdag i marts hvor vi kørte syd for København ca. 30 minutters kørsel væk. I et lille charmerende villakvarter tæt på marker og skov og med cykelafstand til vandet lå en mindre hvidkalket patriciervilla i to etager. En lille smule slidt at se på men utrolig charmerende. Da vi kom indenfor, var vi solgte og med en lille aflukket have, hvor de børn, vi havde planer om at sætte i verdenen inden længe, skulle lege, spille fodbold og hoppe i trampolin, var beslutningen taget. Dette skulle blive vores nye hjem. Dog havde ejendomsmægleren på falde rebet lige en bemærkning til husets tag, som skulle skiftes til fordel for et nyt tag. Da vi kiggede nærmere på taget og tilstandsrapporten, kunne vi kun bakke op omkring behovet for et nyt tag. Det ærgrede os, for havde vi nu råd til huset med de yderligere udgifter, der ville komme i forbindelse med køb og montering af et nyt tag.?

Vi skyndte os hjem og regnede på sagen og gik ind og scannede internettet for muligheder og priser på et nyt tag. Vi fandt frem til compara.dk, som er et firma, der både rådgiver i renoveringstiltag på boligen og sælger samt sætter nyt tag på alle slags huse. Vi blev hurtigt enige om, at vi ville alliere os med et firma, der kunne sit kram inden for renovering af nyt tag. Vi havde nemlig ladet os fortælle at risikoen ved at vælge de forkerte håndværkere og fagkyndige, kunne koste os dyrt. Et forkert bygget nyt tag ved utilsigtede fejl i udførelsen eller ren og skær byggesjusk fra håndværkernes side kunne blive omkostningsfuldt og den ekstra regning kunne vi på ingen måder klare i vores ellers stramme budget særligt på grund af alle de øvrige udgifter, som vi ville få i forbindelse med maling, møbler o. lign. ved køb af vores nye drømmevilla.

Nyt tag uden uforudsete ekstra udgifter

Vi valgte Compara af flere forskellige årsager men blandt andet grundet, at Compara kunne garantere, at de ville løse samtlige utilsigtet og eventuelle problemer undervejs i byggeriet af et nyt tag til vores drømmebolig. Det var vigtigt for os at alliere os med et firma, der kunne love os kyndig rådgivning i forhold til de rette valg af for eksempel materialer, lovkrav, valg af håndværkere med videre i forbindelse med et nyt tag. Besværet med pludselige fejl eller uventede ekstraregninger kunne undgås ved at vælge Compara i forbindelse med et nyt tag. Derudover var priserne på et nyt tag ganske rimelige og det kunne holde inden for det budget, vi havde til rådighed, såfremt der ikke ville komme de her uforudsete ekstraregninger på et nyt tag.

Nyt tag i sort eternit eller andre flotte materialer

Næste skridt var nu at vælge de rigtige materialer til et nyt tag på vores nyindkøbte patriciervilla. På Compara har de flere forskellige bud på materialer til et nyt tag. Her kan man vælge nyt tag i tegl, nyt tag i eternit, nyt tag i stål eller nyt tag med betontagsten. Priserne varierer efter materiale men også ud fra, hvorvidt der skal lægges undertag på eller om man som ejer af huset selv kan afmontere det gamle tag og smide affald på lossepladsen.

Vi besluttede os hurtigt for at vores nye tag skulle være i sort eternit. Både grundet prisen men også på grund af, hvordan det passede perfekt ind i resten af husets stil og udseende. Med en hvidkalket patriciervilla er det ikke svært at forestille sig, hvor perfekt et nyt tag i sort eternit passer ind og ville kunne få huset til at stråle endnu mere, end vi allerede synes, at det gjorde. Et nyt tag i eternit fra compara.dk koster i mellem 600 til 700 kroner pr. m2. Et flot sort, blankt og bølget tag, der samtidig kan holde i op til 30 til 40 år efter, at det er blevet monteret.

Compara rådgiver om og bygger dit nye tag

Da vi havde bestilt et nyt tag hos Compara, gik der ikke mere end et par dage før de kom og begyndte byggeriet af taget til vores nye, dejlige bolig. Udover nogle virkelige kompetente håndværkere, der oprettede den gamle tagkonstruktion, monterede 200 mm ekstra isolering, foretog renovering af inddækning samt fuger ved skorstenen, indsatte to nye ovenlysvinduer og sidst men ikke mindst monterede nye nedløb og tagrender i zink, fik vi et nyt tag, der funklede langt væk og kun kunne gøre de nye naboer grønne af misundelse i hovedet. Den dag vores nye tag blev bygget helt færdigt, var en glædens dag og vi var så stolte og lykkelige over at eje kvarterets flotteste hus med et nyt tag, der kun kunne gøre alle andre misundelige. Siden vi har fået bygget et nyt tag i eternit af Compara har der ikke været noget bøvl med taget overhovedet og dermed ingen utilsigtede ekstra omkostninger. Og siden hen er vores lille familie blevet forøget med en lille ny, der sover middagslur ude i vores lille, aflukket have.

Det var historien om, hvor meget glæde et nyt tag til din drømmebolig kan gøre. Og snip, snap, snude nu er historien ude.

Den ovenstående fortælling er fiktiv men et godt eksempel på hvad Compara kan tilbyde og hvordan et nyt tag kan gøre underværker og bringe glæde. Compara er heldigvis ikke et fiktivt firma. Vi står klar til at hjælpe, rådgive og bygge et nyt tag til din bolig, hvornår og hvor det måtte være. Få flere informationer på Compara’s hjemmeside eller inspiration til, hvordan et nyt tag til din bolig skal se ud og koste.

Der er lukket for kommentarer.