Derfor går jeg i jakkesæt hver eneste dag

Hvor mange af jer har set den amerikanske tv-serie How I Met Your Mother? Efter jeg selv begyndte at følge med i serien, er jeg blevet inspireret af karakteren Barneys tøjstil, som udelukkende består af jakkesæt. Fænomenet kaldes også “suit-up”, og mange af jer har måske stødt på begrebet “International Suit-up day”, som foregår en gang om året.

Hvis man kender bare en lille smule til serien, så ved man, hvor meget Barneys jakkesæt betyder for ham. For ham er der intet, der er vigtigere end at se godt ud og være klædt på til at imponere, og hvordan gør man så det bedst? Det gør man ifølge ham ved at have jakkesæt på hver eneste dag – også om søndagen.

I serien er Barneys forhold til jakkesæt måske lidt overdrevet, men jeg synes faktisk, at det er et genialt koncept, som jeg har taget til mig. Jeg besluttede mig for et stykke tid siden for, at jeg skulle være den bedste udgave af mig selv hver eneste dag, uanset om jeg bare skulle ud og handle, eller om jeg skulle til fest. Derfor har jeg taget konceptet om at gå i jakkesæt hver eneste dag året rundt til mig, og jeg synes faktisk, at det har været en rigtig god investering.

Uanset hvor jeg går hen, så ser jeg godt ud i mit jakkesæt. Jeg ser professionel ud, når jeg er på arbejde, og jeg ser stilet og præsentabel ud, selv når jeg bare skal ud og handle. Jeg har desuden bemærket, at rigtig mange kvinder faktisk godt kan lide en mand i jakkesæt, selvom man ofte hører, at mange synes, at det er lidt kedeligt. Måske skyldes det nye syn på jakkesæt, både for kvinder og mænd, faktisk Barneys rolle i How I Met Your Mother? Hvem ved, men her kan I i hvert fald se en video, der viser, hvor vigtige Barneys jakkesæt er for ham:

Der er lukket for kommentarer.