Don Juan skal på kursus i tidsstyring

Som I nok kan fornemme, hvis I følger med på bloggen, så er jeg en mand med stort M. Hvis jeg selv skal sige det, kører det ret godt for mig på de fleste punkter, og kvinderne skal vide, at vi mænd faktisk er rigtig gode til mange ting. Det er derfor, vi sjældent indrømmer, at vi tager fejl eller ikke kan finde ud af noget. Jeg vil dog gerne indrømme, at jeg ikke er helt perfekt, selvom man let kan fristes til at tro det.

Jeg kan godt lide, at der er gang i den. Jeg kan ikke fordrage at sidde derhjemme og lave ingenting, så det er også sjældent, at det sker. Dog har jeg det problem, at jeg har svært ved tidsstyring, og det betyder, at jeg har svært ved at fordele min tid og kalkulere, hvor meget tid jeg har til de forskellige ting, jeg skal. Jeg har en rigtig dårlig tidsfornemmelse, og det erkender jeg gerne. Det er vist ingen hemmelighed i min vennekreds, men det er også noget, som jeg gerne vil have gjort noget ved, og derfor har jeg meldt mig til et kursus i tidsstyring hos Supplement.

Min manglende evne til tidsstyring er ikke kun et problem i mit sociale liv. Jeg har også svært ved det i mit arbejdsliv, og især her er det jo en rigtig god ide at kunne styre og fordele sin tid hensigtsmæssigt.

Det er i næste uge, jeg skal på det omtalte kursus i tidsstyring, og det ser jeg frem til. Jeg skal nok forsøge at huske at give jer en tilbagemelding på det. Er der nogen af jer, der også har problemer med tidsstyringen?

Der er lukket for kommentarer.