Ingen mand er for sej til kosttilskud!

Mit første indlæg i denne “bibel” skal omhandle, hvordan vi mænd ofte kan være lidt for seje indimellem. Der er to ting, som mænd aldrig bliver for seje til: Den ene er kosttilskud og vitaminer. Den anden er når en baby rækker dig et stykke legetøj og vil have dig til at lege med.

Mænd har generelt mangel på vitaminer og mineraler, og det er de ikke klar over. Derfor er der mange mænd som ville have godt af at tage en form for kosttilskud a la multivitaminer. Der er selvfølgelig en undtagelse og det er sportsudøvere og dem der træner mere end hvad nødvendigt er! Jeg tror, at de tager rigeligt med kosttilskud! Det er den almene mands mangel på kosttilskud, som jeg angriber. Kære mand, lad nu være med at prøve at være så sej, det har ikke nogen god effekt.

1335841654694_3678049

Når en baby rækker dig en legetøjstelefon, så er det lige meget hvor macho, du er, så svarer du altså telefonen!

Vi mænd har det generelt lidt for nemt til at spille macho og være seje, men vi får ikke noget ud af det. Kun en smule overfor andre seje mænd. Det er på tide at vi lader samfundet give lods og lader det at have følelser og være i kontakt med sin feminine side være OK!

Er i med mig? Hvis du er så er det bare at finde den første og bedste baby og sige “hallo” og køb dig noget kosttilskud!

Der er lukket for kommentarer.