Jeg er mester til bordfodbold!

I weekenden samledes jeg med mine venner, som jeg plejer. Vi holdt en mega nice fest, og jeg blev som altid mester af bordfodbold! De mange timer jeg brugte i gymnasiet på at spille bordfodbold i hvert eneste frikvarter er virkelig brugbare, når den festlige dyst skal stå.

Bordfodbold er en helt rigtig og hel seriøs sport blandt mine kammerater. Vi elsker at bruge det som et slags drukspil, hvor taberne skal drikke shots – Dog resulterer det i, at jeg aldrig skal drikke, fordi jeg er så sej til bordfodbold! Ha! Jeg håber, at mine venner læser med her. De må stramme op, hvis de vil slå mig.

Jeg har købt et bordfodboldbord for ganske nyligt, men overvejer allerede nu at købe en større, mere luksuriøs version. Jeg skal jo holde talentet ved lige. Jeg vinder mange drinks på det der bordfodbold. Jeg udfordrer alle der møder mig i byen til en dyst!

Kom bare an, hvis I tør! Og kender I nogle seje steder med gode, mere organiserede turneringer i bordfodbold, så smid gerne en kommentar.

bordfodbold

Der er lukket for kommentarer.