Min tandlæge i Hellerup forvandlede min frygt til glæde

Jeg har altid set mig selv som lidt af en machomand, der ikke var bange for noget. Eller det vil sige, at jeg i hvert fald aldrig har indrømmet, at jeg har været bange for noget, men nu hvor jeg er blevet voksen, har jeg indset, at det er helt i orden at indrømme den slags ting, og derfor vil jeg gerne fortælle jer en lille historie om mit første besøg hos min tandlæge i Hellerup, som jeg håber, at I kan lære noget af – for hvis der er noget, jeg altid har været skrækslagen for, så er det tandlæger!

Igennem hele min barndom har jeg været skrækslagen for at gå til tandlægen, men det har jeg aldrig indrømmet over for nogen før nu. I dag er jeg blevet en voksen mand, der har fået bearbejdet sin skræk for tandlæger, og det hele startede, da jeg skiftede tandlæge til en super dygtig tandlæge i Hellerup.

Det hele startede, da min familie og jeg skulle flytte til Hellerup. Det indebar, at jeg måtte skifte tandlæge til en tandlæge i Hellerup, og kan I forestille jer, hvor skrækslagen jeg var, da jeg skulle til mit første tandeftersyn hos min nye tandlæge i Hellerup?

Heldigvis viste det sig, at tandlægen i Hellerup havde rigtig god erfaring med børn, unge og ikke mindst også voksne med tandlægeskræk, og det var nemlig her, jeg fik min første positive oplevelse hos tandlægen.

Siden dengang har jeg altid set frem til at besøge min tandlæge i  Hellerup, så det jeg egentlig bare ville frem til var, at hvis der er nogle af jer, der spiller smart, når I skal til tandlægen, men i virkeligheden er skrækslagen, så skift til min tandlæge i Hellerup. Det har kun været en positiv oplevelse for mit vedkommende.

tandlæge hellerup

Der er lukket for kommentarer.