Sommer = letpåklædte danske kvinder

Hvor er det bare dejligt at det  allerede er sommer! Har I tænkt over at alt, hvad der er forbundet med denne fantastiske årstid, er positivt? Ja, der er rigtigt mange positive ting, men når det bliver sommer i Danmark er der én bestemt ting som er meget positivt; alle de let sommerpåklædte kvinder! Wow!

Danske kvinder/piger er i forvejen meget smukke. Når det så bliver sommer og de får lidt kulør og lufter den bare hud, så bliver jeg pludseligt meget glad for at bo i Danmark!

Jeg har i år lagt mærke til at det er blevet meget populært med meget korte shorts! Det er et dejligt syn! Jeg har også set enkelte piger med mavebluser – det må være 90’erne, der er på vej tilbage – i hvert fald hvad mode angår. 90’erne var også en god tid, så det har jeg absolut ikke noget imod.

Jeg glæder mig helt til årets første strandtur.  selvom vi allerede har haft en del varme dage i 2014, der sagt tens kunne bruge på stranden, har jeg ikke haft mulighed for det.  Men det kommer..

Det er desuden fantastik at se at de danske kvinder går meget op i kost og motion! Det er jo så tydeligt at så på deres figur, hvad de har brugt deres mørke vintermåneder på. Det har VIRKELIG betalt sig piger!!! Bliv ved med det hårde arbejde – det betaler sig!!

Jeg går også selv meget op i kost og motion og derfor skal kvinden i mit liv også gå ligeså meget op i det! Jeg bliver stolt, når andre mænd stirrer på min kæreste. det kan godt være at det lyder underligt for de fleste mænd, som typisk er jaloux-anlagt, men når en kvinder går hånd i hånd med mig, så er det som et trofæ, som jeg gerne vil smøre i fjæset på andre;)

Der er lukket for kommentarer.