Vil større bryster give dig bedre selvtillid?

Jeg har i lang tid overvejet at få mig et sæt større bryster da jeg i lang tid har været utilfreds over mine forholdsvis små bryster, jeg har altid haft dårligt selvtillid over at jeg havde små bryster, det har nemlig altid naget mig, og jeg har også følt mig mindre kvindelig af den grund.

Derfor bestilte jeg en tid hos et privathospital for at få rådgivning omkring muligheden for at få mig en brystoperation og et sæt silikonebryster, selvom det måske lyder utroligt overfladisk, så betyder mit udseende rigtigt meget for mig, ens udseende kan nemlig være en stor faktor når man fx skal til jobsamtale eller når man skal finde sig en kæreste.

Dårlige rollemodeller

Mit ønske om at få større bryster kan måske skyldes en kombination af mange forskellige faktorer, bl.a. så ser vi unge i dag meget op til kendte mennesker, og hvis vi ser på de film og tv stjerner der er i dag så har mange af dem en fyldig eller ”normal” barm, man ser næsten ingen i mediebilledet da har meget små bryster, som jeg selv har, og de åletynde tynde topmodeller er ikke meget værd heller, da deres kroppe mest af alt ligner 13-årige pubertetsdrenge, da modeindustrien åbenbart stiler efter dette. Måske skulle man måske heller ikke give kendisserne og topmodellerne for meget magt over hvordan man bør se ud, for hvis man gjorde så kunne det måske være med til, at folk som mig ville blive mere tilfredse over vores udseende, og dermed undgå at have dårlig selvtillid over at have små bryster.

Plasstikkirurgi Brystforstørrelse

Risici og generel information

Derfor da jeg var på privathospitalet blev jeg faktisk en del klogere på selve operationen om hvordan den foregår og hvilke risici der bl.a. er forbundet med at få sig et par silikonebryster. Selve operationen forgår ved, at der bliver lagt et snit i huden enten under furen under brystet eller rundt om brystvorten, som så bliver omdannet til en lomme, hvor silikoneimplantatet bliver lagt ind. Selve silikonestørrelsen bestemmer man selv ved en aftale med plastikkirurgen, og hele forløbet tager cirka en til to timer afhængig af forskellige faktorer.

Herefter er man så den stolte ejer af et par silikonebryster som efter kvaliteten kan holde op til ti år, hvorefter man skal igennem en ny operation for at få et sæt nye silikoneimplantater. Med hensyn til bivirkninger kan man bl.a. regne med at få nedsat følelse i brystvorterne, og umiddelbart efter operationen er man selvfølgelig en del øm og hævet i brysterne, som dog stille og roligt vil gå væk efter 10-14 dages tid. Derudover kan man også vide sig ganske sikker på at man får sig nogle strækmærker og et ar, omkring det område hvor man har fået foretaget operationen.

Du kan selv læse en mere dybdegående artikel vedrørende brystforstørrelse operationer på dette link her.

Accept af mig selv

Efter jeg fik alle disse informationer om selve hændelsesforløbet samt de mulige risici, fik også nogle gode råd til hvordan jeg bedst muligt kunne forbedrede mig til selve operationen, de tre bedste råd jeg fik, var følgende; at jeg skulle købe mad for en uge, da jeg skulle bruge al min tid på at restituere efter selve operationen, stoppe med at spise smertestillende lægemidler fire uger inden operationen, og at jeg skulle tage mig et grundigt bad og undgå at tage bodylotion på kroppen.

Dog efter jeg havde snakket med plastikkirurgen og blevet en del klogere på silikonebryster og brystoperationen, besluttede jeg mig for jeg alligevel ikke ville have foretaget mig en brystoperation for at få lavet større bryster, da jeg simpelthen ikke havde lyst alligevel, da jeg først og fremmest ville få strækmærker og et ar, og da jeg også besluttede mig for at jeg skulle lære at elske den krop jeg nu engang har.

Men hvad mener du om at få foretaget en brystoperation for at få større bryster, ville du gøre det for at få bedre selvtillid eller vil du hellere lære at acceptere dig selv?

Der er lukket for kommentarer.