Altid en god idé med kopi af bilnøgle

Vi har alle sammen været udsat eller kender en der har for, at have mistet sin bilnøgle, man kan have ledet hele huset igennem, og tænkt på hvor man nu har lagt den, det kan være meget frustrerende og derfor er det godt med en ekstra kopi af sin bilnøgle. Hvis man står i den situation er den bedste løsning at besøge en låsesmed med erfaring indenfor kopi af bilnøgler. Der findes mange varianter, både dyre og billige, kvalitets og ikke kvalitets nøgler. Kopi af bilnøgler fungerer ikke lige så optimalt som de originale nøgler, de kan blandt andet gå i stykker efter kort tid og miste signalet til bilen. Det er derfor vigtigt, at undersøge hvordan markedet er inden man vælger den rigtige låsesmed, så man ikke ender uden nøgle kort tid efter.
Det er en god idé, at have en kopi af bilnøglen hvis du har en bil med startspærre, fordi hvis du mister alle nøglerne kan du blive dyrt, at lave en ny nøgle. Bilen skal til forhandleren, og man bliver nødt til at skifte hele chip systemet i bilen, og det kan komme op og koste flere tusinde kroner.

Københavns låsesmed – Kopi af din bilnøgle

Hvis du ønsker at finde en billig og kvalitets sikker låsesmed til, at lave en kopi af bilnøglen, så skal du besøge Københavns låsesmed i København og Stor København.
Der er mulighed for, at komme forbi deres drive in værksted, som er placeret i Skovlunde tæt ved motorvejen, der er gode parkeringsmuligheder, så man kan stille bilen og komme tilbage senere samme dag og hente nøglen. De anbefaler altid at have bilen med, fordi de tester den nye kopi af bilnøglen fungere optimalt og at alle dens funktioner virker.
Der er også mulighed for at bestille tid og komme forbi deres værksted på Ejby industrivej 28D i Glostrup.

Døgnåben låsesmed

Københavns Låsesmed har også døgnåbent, hvor der er mulighed for at ringe til dem på 6013 5050. De er nogle af de eneste i Danmark der tilbyder den gode service, at komme ud til jer og få taget målene til en kopi af bilnøgle, det betyder, at man ikke skal bruge tid i sin travle hverdag til at få en ny nøgle.
Københavns låsesmed tilbyder, at lave kopi af bilnøgler på alle bilmodeller og mærker, på nær Mercedes Benz.

Der er lukket for kommentarer.