Endelig fandt jeg indisk takeaway i København, der smager som i Indien

Indisk mad har jeg holdt af, siden jeg var ung. Efter gymnasiet var jeg på en stor tur rundt i verden med nogle gode venner, og det var her, jeg for alvor blev forelsket i Indien. Siden da har jeg besøgt landet flere gange med venner og familie. Det er især maden, som jeg er faldet for. De stærke farver, brugen af krydderier, mørt og lækkert kød. Jeg kunne blive ved. Flere gange har jeg forsøgt at genskabe det i mit eget køkken, men det bliver aldrig helt det samme. Samme skuffelse har jeg haft med indisk takeaway i København, som bare aldrig bliver helt ligesom i Indien. Det var indtil, at jeg fandt denne indiske restaurant, som faktisk formår at lave indisk mad, så det smager, som om man er i landet selv.

Alle mine yndlingsretter som indisk takeaway

Min store kærlighed til indisk mad skyldes nok også, at jeg kan lide næsten alle retter. I modsætning til mange kan min mad næsten ikke blive for stærk, og derfor er indisk lige i øjet for mig. Hvad enten det er tandoori, tikka masala eller noget helt tredje, så er jeg bare solgt. Og nu har jeg endelig fundet ud af, hvor jeg skal købe maden, sådan at den smager, som når jeg har købt maden i Indien. Fordelen er også, at resten af min familie også er vild med maden, så når vi ønsker os indisk takeaway i København, er vi alle enige!

Prøv indisk takeaway i København – du vil ikke fortryde!

Siden jeg har opdaget et godt sted med indisk takeaway i København, har jeg anbefalet det til alle. Jeg ved nemlig, at mange har samme problem som mig med at finde det rette sted at købe indisk takeaway i København. Hvis du er en af dem, vil jeg derfor sige, at du skal prøve et nyt sted med indisk takeaway i København – du vil ikke fortryde det!

Der er lukket for kommentarer.