Vi har nu fået frokostordning i København.

Vi har nu fået frokostordning i København på vores kontor. Det er en stor forbedring, i forhold til den madpakke min kone giver mig med hver dag. Vi får leveret noget mad, som smager og som varierer fra dag til dag. Den frokostordning vi får i København, kan skifte fra dag til dag, og vi bestemmer egentlig selv hvilket køkken, som skal lave vores mad. Firmaet som leverer maden til os, kommer fra frokost.dk og det er både sundt og velsmagende. Stemningen på kontoret har ændret sig meget, efter vi fik frokostordning i København. Jeg er lige skiftet til kontoret i København, og jeg må ærlig sige, at jeg godt kan lide forandringen i forhold til mit gamle kontor. De til tider tørre rugbrødsmadder med lidt halvkedeligt pålæg er endelig blevet skiftet ud. Vi får hver dag leveret lækker mad, som kan bestå af noget kød, salat, brød eller andet.

Frokostordning i København kan anbefales til alle

Hvis i sidder, i jeres virksomhed nu og tænker, at dette kunne være noget, som i gerne vil prøve, så er det en overraskende god pris, og det kan godt betale sig i forhold til de penge jeg ved min kære kone bruger, på at lave mad til mig hver dag. Jeg kan klart anbefale, at jeres virksomheder i området omkring København prøver at tilmelder sig frokostordning i København. Det er nemt at holde styr på, hvad man hver dag skal spise. Der findes både en hjemmeside, hvor du kan bestemme hvilket køkken du vil spise fra, og jeg plejer også at tjekke deres app for hvilken mad der tilbydes på dagen. En frokostordning i København til virksomheder har endda service med i sin udbringning. Virksomheden frokost.dk står for afhentning og levering af termokasse og service hver dag. Det eneste mine kollegaer og jeg skal tænke på, er at spise den sunde frokost og sidenhen pakke kassen fint sammen, så kassen enkelt kan hentes næste dag.

Personligt er leveringen af mad et hit

Jeg har også tilknyttet kantine på arbejde, men jeg mener stadig, at en frokostordning i København er lidt enklere. Den frokostordning vi har i København, er billigere end kantinen og så er maden, vi får leveret også sundere, da der ikke er tyk sovs som sætter sig på maven. Det er ikke alle, der har problemer med dette men jeg vil i hvert fald helst undgå flere kommentarer fra konen, når jeg kommer hjem fra arbejde om, at maven er blevet lidt rund og at vi måske skal overveje om fredagsslikket skal droppes.

Der er lukket for kommentarer.