Gisp! Hvor er min ekstra bilnøgle?

Jeg var forleden ude for en situation, hvor jeg troede, at jeg have mistet min ekstra bilnøgle, og derved min eneste nøgle til bilen. Det skete da jeg var på vej hjem fra arbejde, og lige var kørt ind for at handle. Da jeg havde fået købt varerne, og skulle til at læse dem på bilen, kunne jeg ikke finde min bilnøgle. Jeg havde jo ellers lige haft den, da jeg parkerede bilen på parkeringspladsen, kort for inden.

Der nåede at gå alle mulige skrækscenarier igennem mit hoved, imens jeg febrilsk ledte efter min ekstra bilnøgle. Det var jo min absolut sidste nøgle til bilen. Hvis den nu var blevet væk, så skulle jeg jo til at få et værksted til at bugsere bilen hen til dem, for at kunne få lavet en ny ekstra nøgle. Og det ved jeg kan løbe op i flere tusinde kroner.

Sagen om den forsvundne bilnøgle blev løst

Det viste sig heldigvis, efter 10 minutter desperat søgen, at jeg havde lagt nøglerne i bunden af indkøbsposen. Flot! Episoden skræmte mig dog nok til, at jeg dagen efter kørte ud til Københavns Låsesmeds drive-in værksted for at få lavet en ekstra bilnøgle mere. Så har jeg noget at falde tilbage på.

Jeg valgte at få min nye ekstra bilnøgle lavet hos Københavns Låsesmed efter en lille smule research på nettet. Her kunne jeg læse mig til, at de laver alle slags ekstra bilnøgler i original kvalitet, til næsten alle bilmærker. Også har de et effektivt drive-in værksted, som jeg, som fortalt, med stor glæde besøgte.

Sidst men ikke mindst kunne jeg læse mig til, at de har det udstyr, der skal til for at kunne komme ud og lave en bilnøgle til dig på stedet, lige meget hvor i nærheden af København du befinder dig. Det er da smart! Jeg gemmer i hvert fald deres informationer, hvis uheldet skulle være ude for alvor en dag.

Der er lukket for kommentarer.