Da jeg mistede min bilnøgle, fik jeg hjælp til at lave en ny

Har du nogensinde prøvet at stå ved din bil uden en nøgle? Hvis ikke, er du heldig. For det er ikke nogen særlig fed situation at stå i. Det svarer lidt til, at man har mistet sin nøgle og ikke kan komme ind i sit hjem. I begge tilfælde har man brug for hjælp – og helst så hurtigt som muligt. Der er ikke nogen, der gider stå og fryse for længe. Og som sædvanlig sker uheldet jo altid på det værst tænkelige tidspunkt. Jeg mistede min bilnøgle, mens jeg var ude at spille golf. Den må være faldet ud af min lomme på et eller andet tidspunkt. Jeg kunne selvfølgelig godt have kigget banen igennem og prøve at lede efter den, men det havde jeg ikke tid til. Jeg havde nemlig en aftale med min kone om, at jeg skulle hente hende derhjemme, og så skulle vi efterfølgende ud at spise. Derfor var det vigtigt, at jeg fik hjælp – så hurtigt som muligt.

Det var godt at have nummeret på en autolåsesmed gemt

Der er en af mine venner, der altid tænker på alt, der for længe siden har sagt til mig, at jeg skulle gemme nummeret til forskellige nødsituationer. Det var eksempelvis numre på en låsesmed og en autolåsesmed. Så slipper man for at skulle stå og google, når man har brug for hjælpen. Det gør det også nemmere at være sikker på, det er en kompetent mand, man får ud. Derfor havde jeg allerede nummeret på denne autolåsesmed gemt i min telefon. Jeg gav dem et kald, og de svarede hurtigt. Heldigvis kører de lokalt nær mig, så det gik overraskende hurtigt med at komme frem. Det var dejligt, ikke kun fordi det var koldt, men også fordi det regnede. Og når man har andre planer, er det kun endnu mere irriterende at skulle stå og vente for længe. Derfor var det godt, at han kunne rykke ud så hurtigt. Han hjalp mig med at åbne min bil og sagde, at han også kunne hjælpe med at lave en ny bilnøgle til mig. Det var utroligt god service, som jeg sent vil glemme.

Ny bilnøgle og hurtig hjælp til en fair pris

Jeg blev kun endnu mere glad og tilfreds, da jeg fandt ud af, at jeg ikke behøvede betale særlig meget for hjælpen. Min bil er ikke særligt ny, så det var ikke en svær opgave for autolåsesmeden at åbne den for mig. Har man en nyere bil med et mere kompliceret system, kan det godt komme til at koste lidt ekstra. Men alt i alt synes jeg, at det var en rigtig fin aftale med en god pris for både hurtig hjælp og en ny bilnøgle. Og det er fair nok, at det koster lidt ekstra, når man ringer ud af det blå og kræver hjælp med det samme. Min kone og jeg nåede ikke vores bord på restauranten, men jeg er nu alligevel ret tilfreds med, hvordan det hele forløb. Det er vigtigt, at man har en god autolåsesmed ved hånden!

Der er lukket for kommentarer.