København Låsesmed, en Låsesmed med døgnvagt

Har du mistet din nøgle på vej hjem fra en julefrokost, og ikke kan komme ind i huset? Så skal du kontakte København Låsesmed, det er en låsesmed med døgnvagt. København Låsesmed har åbent hele døgnet, så hvis du også mangler en på vej hjem fra arbejde, er det også dem du skal kontakte.
Københavns Låsesmed er kendt for deres meget hurtige service, de ved nemlig hvor irriterende det kan være at stå og vente i kulden og hvor langsom tiden går, derfor går de efter at komme allerede inden for 30 minutter hele døgnet, da låsesmeden har døgnvagt.
De har en masse opgaver at tage sig til, men deres primære arbejdsopgaver er, at hjælpe personer som desværre har låst sig ude eller andre der ønsker en låseopgave klaret så hurtigt som muligt. De primære opgaver kan være mange ting, blandt andet oplukning, omkodning, nye låse, ekstra låse og en masse andet.
Det gode ved at have en låsesmed med døgnvagt er, at de kan komme ud hele døgnet, og at de kan klare opgaverne hurtigt.

En låsesmed med de rigtige kompetencer

Der findes mange forskellige modeller af låse på marked, det kan tage alt fra 5 minutter til en time at få fixet en lås, alt afhængig af hvilken model det er og hvor gammel modellen er. En typisk opgave for en låsesmed med døgnvagt, ville kunne blive løst inden for 5-10 minutter, alle deres låsesmede med døgnvagt bruger en godkendt låsepistol, som ikke går ind og ødelægger din lås i dag, det betyder at du kan benytte samme nøgle og lås efter låsesmeden har klaret opgaven.
Hvis du har mistet din nøgle sammen med din pung eller har du en mistanke om at din nøgle er blevet kopieret, anbefaler Københavns låsesmed at du skifter låsene i hele huset.
Københavns Låsesmed ligger stort vægt på, at uddanne deres låsesmede med døgnvagt løbende, så de altid har den nyeste viden, så de har de bedst mulige låsetekniske kompetencer. Deres motto lyder på ”ingen låse er for store til os”, det betyder at deres låsesmed med døgnvagt altid er klar til at varetage en opgave, og har kompetencerne til dette.

Der er lukket for kommentarer.