Nye arbejdssko og et beskedent julegaveønske: Nye træsko

Jeg ser mig selv som en rigtig mand, og dem synes jeg desværre ikke, at der findes så mange af længere. Jeg arbejder i håndværkerbranchen, som de fleste kender som en rigtig mandebranchen, men den er efterhånden ved at blive invaderet af kvinder, og det ved jeg ikke helt, hvad jeg synes om. Jeg skal dog være ærlig og sige, at jeg er glad for, at jeg ikke er kvinde i en branche som håndværkerbranchen, for det er hårdt arbejde dagen lang, og så har jeg hørt, at de har svært ved at finde smarte arbejdssko, træsko og arbejdstøj, der passer dem og deres kvindelige former, og på det punkt er det i hvert fald meget nemmere at være mand i den branche.

Jeg købte eksempelvis et par nye arbejdssko forleden dag, og dem kunne jeg købe uden problemer. Jeg købte arbejdsskoene af HKSDK, som jeg personligt mener producerer de bedste sikkerheds- og arbejdssko, så jeg er en fast kunde, hvis man kan kalde mig det. Mens jeg ledte efter de perfekte arbejdssko på deres website, fandt jeg også nogle træsko, som jeg godt kunne tænke mig til brug derhjemme, når jeg går og laver forskelligt husligt arbejde, for eksempel når jeg skal ud med skraldet, hvilket jeg synes, at jeg skal lidt for ofte, men hvilken mand synes ikke det.

træsko

Efter jeg havde fundet mine nye arbejdssko og mine forhåbentligt kommende træsko, som jeg i øvrigt ønsker mig i julegave, så kiggede jeg lige på deres udvalg af arbejdssko til kvinder, og de har heldigvis lavet et par modeller, som kvinderne kan bruge, men der findes stadig langt flest sikkerheds- og arbejdssko til mændene, så det må betyde, at vi stadig er dominerende i branchen.. Så må vi se, hvor længe det holder.

Der er lukket for kommentarer.